Convoi de Fête is een reizend festival dat zich 10 dagen door Nederland beweegt met food, muzikanten en entertainment. Op zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus werken zij samen met Senself en is het festival te vinden bij de Metaal Kathedraal in Utrecht.

CONVOI DE FETE

ZATERDAG 1 AUGUSTUS
ZONDAG 2 AUGUSTUS

DE METAAL KATHEDRAAL

Zaterdag 1 augustus

Senself programmeert deze dag talentenvolle mensen met een bijzonder en inspirerend verhaal. Zij laten zien dat wanneer je in jezelf gelooft, er heel véél mogelijk is. Zij dachten in mogelijkheden en verlegden hun persoonlijke grenzen en hebben inmiddels mooie doelen bereikt.

Zondag 2 augustus

De zintuigprikkelende 6D bioscoop, wij gaan nog een stapje verder dan de 3D bril. In de Senself bioscoop kun je de film zien en horen, maar vooral ook ruiken, proeven en voelen. En als dat nog niet genoeg is wordt zelfs je 6de zintuig geprikkeld tijdens deze ervaring.

Programma

website 2

Marc de Hond

Één van de sprekers die aanwezig is, is Marc de Hond. Hij is gedeeltelijk verlamd is geraakt, maar dat houdt hem niet tegen! Marc is een tv-presentator, schrijver, een speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam en hiernaast doet hij nog veel meer ondernemende dingen. Hij zal komen spreken en je de wereld van een heel positieve kant laten zien!

IMG_6702

I'm Redo

Redouan is een professionele breakdancer die bekend is van Everybody Dance Now. Redo is geboren met verschillende ‘beperkingen’ Hij heeft deze complicaties echter nog nooit een negatief effect op zijn leven laten uitoefenen. Hij is het levende bewijs dat een ‘handicap’ nooit een beperking mag zijn voor het doen wat je leuk vind! No Excuses, No Limits!

IMG_6961

Alex Wegman

Tot slot komt ook Alex Wegman zijn verhaal doen. Alex is super muzikaal en toen hij 15 jaar was, was het zijn grote droom om professioneel gitarist te worden, op zijn 17e heeft hij te horen gekregen dat zijn arm geamputeerd moest worden, maar dit was geen reden om de muziek op te geven. Hij begon te drummen met één arm. Opgeven is volgens Alex geen optie!

Senself is een initiatief van Possibilize
Sluiten