Het Nederlands Film Festival is een tiendaags festival waar de Nederlandse filmcultuur het erepodium krijgt dat het verdient. Op zondag 25 september sluit Senself zich aan met twee toffe films:

* 80% Ongeschikt

* Deze zomer is van mij

Na afloop van de films is er een Q&A, dus stel al je vragen aan de regisseurs van de films.

Senself @ NL Film Festival

Zondag 25 september


Pathé Rembrandt Utrecht
Oudegracht 73
3511 AD Utrecht

Zaal 2

€9,50 - voor beide films incl Q&A met de regisseurs.
Koop hier je tickets

Teledoc Campus - 80% Ongeschikt
Van kinds af aan zit Mari Sanders in een rolstoel. Op school kreeg hij te horen dat zijn droom om filmmaker te worden leuk was, maar dat hij misschien wat realistischer moest worden. Nu gebruikt hij zijn eigen casus als kapstok voor een breder onderwerp: handicap en werk. Een humoristisch getint onderzoek naar de worsteling van de samenleving met de gehandicapte medemens. Zelf wil Mari uit de Wajong en buigt hij zich over de mogelijkheden en onmogelijkheden van werken met een handicap. Wat heeft de onvolprezen participatiemaatschappij hem te bieden?

22705

Teledoc Campus - Deze zomer is van mij
Joep, Anouska en Ciska gaan op een begeleide jongerenreis naar het zonnige feestoord Blanes. Ze hebben een licht verstandelijke beperking en vinden het spannend om voor het eerst zonder ouders op vakantie te gaan. Maar eenmaal in Spanje aangekomen ervaren ze een vrijheid die ze thuis niet hebben. Zo probeert Joep voor het eerst van zijn leven een shotje, daagt Ciska zichzelf uit om losser te worden en hangt de liefde in de lucht. Maar hoe ga je eigenlijk om met al die volwassen gevoelens als je weet dat er duidelijke grenzen zijn aan wat je kunt en mag?

22805

Timetable

Start 16.30 uur
80 % Ongeschikt (25min)
Deze Zomer is van Mij (40min)
Q&A
Einde 18.00 uur


Senself @ NL Film Festival wordt mede mogelijk gemaakt door
Boschuysen CultuurParticipatie elise mathilde fonds_21.logo_ Janivo Logo_vierkant_NSVP 2016 v2 NSGK logo-fvg vsbfonds nutfonds
Senself is een initiatief van Possibilize
Sluiten