Just another day at the office

Vanaf het plafond staart een schaap mij vrolijk aan en ik hoor enthousiaste vingertoppen die hoogstwaarschijnlijk, met een jaloersmakende creativiteit, nieuwe projecten formuleren. Er wordt gescoord (al zijn de spelregels mij onbekend) met een fijngeknepen rondvliegend blikje energiedrink en iemand anders rolt met uiterste precisie op zijn bureaustoel door de ruimte in een spontane curling battle met zichzelf in de hoofdrol.

Nee, dit gebeurt allemaal niet op de plaatselijke kermis. Dít, beste lezer, is een willekeurige dag bij Senself op kantoor. Zo’n dag waarop ik met een grote glimlach de nieuwste #Senselfies op de Senself Facebookpagina plaats en bijzonder gelukkig word van al die talenten die ik hierop voorbij zie komen, ik gesprekken mag voeren met partnerevenementen die dolgraag met Senself willen samenwerken en ik ook nog eens de laatste inspirerende Senself aftermovie mag delen met de rest wereld.

Die energie van iedereen is uiteraard heerlijk inspirerend, maar hoe ik het voor elkaar krijg om in deze tikkeltje chaotische omgeving ook nog daadwerkelijk te werken? Ook ik zoek bij Senself naar persoonlijke uitdaging en talenten en laat ik godzijdank gezegend zijn met het talent om mij bijzonder goed te kunnen concentreren in deze energieke omgeving ;)


- Jolijn

Communicatie manager Senself

P.S.: Bij deze het bewijs van het starende schaap

IMG_1081
Senself is een initiatief van Possibilize
Sluiten