Tranenkoningin

Verleden week werd ik begroet door een van mijn collega’s toen ik het kantoor van Breda binnenstapte: Ha, onze Tranenkoningin! Nu kan ik mij vele begroetingen en titels voorstellen, ik heb er al enige opgeplakt en toebedeeld gekregen, maar tot deze was ik nog nooit benoemd.

Ondanks dat het wellicht een beetje een ietwat negatieve naam lijkt op te roepen, was deze wel raak: Ik ben nou eenmaal snel ontroerd als ik iemand iets zie doen, of hoor zeggen wat vanuit het hart komt. Dat zien of horen we niet meer zo vaak. Maarrrr, ik kan met trots zeggen dat ik bij Senself veel van deze momenten wel mag ervaren. Momenten waardoor ik word geraakt als ik een deelnemer tijdens de trainingen zie stralen of op een evenement in zijn of haar kracht zie staan en genieten daarvan. Gewoon om wie deze persoon is; echt en oprecht. Zelfs tot verbazing van anderen die dit nog niet eerder hebben gezien!

Doordat wij volgens ouders en begeleiders iets bieden in (artistieke) talent-ontwikkeling waar zij niet aan toe komen of kunnen bieden, geeft hen de ruimte en mogelijkheid om afstand te nemen van hun eigen cliënten, of zoon/dochter. Door ze te kunnen observeren en daarvan te genieten. Iets te zien wat ze anders niet zouden zien. En dat, beste lezer, is waarom ik mijn emoties niet de baas ben en ook vanuit mijn hart reageer. En ja, daar horen tranen bij. Maar ook vreselijk veel trots! Niet alleen op de deelnemers of ons Senself Advies team, maar zeker ook op mijn collega’s. Ook hier zie ik dat iedereen in zijn of haar kracht staat en vanuit het hart werkt. Denkend aan possibilizing, aan veiligheid creëren waarin iedereen zich goed voelt en kan blijven voelen, aan samenwerken en niet in de laatste plaats plezier hebben en genieten van en met elkaar!

Gelukkig komen er weer een paar geweldige evenementen aan waar we de diamantjes weer kunnen zien schitteren en ik weer een potje kan gaan grienen om al het moois wat er te zien en ervaren is!

Ik kan niet wachten…


- Gemma

Senself trainings- en wervingskoningin

Ontmoeting Sniester 011
Senself is een initiatief van Possibilize
Sluiten